www.zdravycukor.skobchod@zdravycukr.cz+420 603 313 957PODPORA: 9:00-16:00 
Slovak
Prihlásiť
Košík
je prázdny
Čokoládová torta bez lepku+ náplň 430g
Popis a parametre
Diskusia
Čokoládová torta bez lepku+ náplň 430g
Nový výrobok získal špeciálnu cenu prezidenta Potravinárskej komory za najlepší inovatívny potravinársky výrobok roku 2014 v kategórii "Potraviny vhodné pre osoby s intoleranciou lepku".
Zloženie: Cukor, ryžová múka, deproteinovaný pšeničný škrob, čokoládové lupienky 11 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín), zahusťovadlo (E1414, E415, E401), srvátka, emulgátor (E472b, E477, glukózový sirup, sójová múka, E450), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a aróma. Výrobok môže obsahovať stopy vajec, suchých orechov, sezamu a oxidu siričitého.
430g
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energia 1680 kJ / 402 kcalTuky
5,4 g, z toho
nasýtené mastné kyseliny 5,2 gSacharidy
83 g, z toho
cukry 51 gBielkoviny
3 gSoľ
0,7 g
Návod na použitie: Pripravte koláč: Do veľkej misy dajte zmes na koláč, vajcia a vodu a šľahajte ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Potom pridajte olej a krátko šľahajte. Cesto vložte do vymastenej tortovej formy (priemer 26 cm) vysypanej ryžovou múkou (ak nie ste celiatici, môžete formu vysypať bežnou múkou) a upečte. Teplotu a čas pečenia upravte podľa rúry (150 - 170 °C, 40 - 50 minút). Po upečení oddeľte okraj formy a nechajte koláč vychladnúť
Zloženie: Cukor, ryžová múka, deproteinovaný pšeničný škrob, čokoládové lupienky 11 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín), zahusťovadlo (E1414, E415, E401), srvátka, emulgátor (E472b, E477, glukózový sirup, sójová múka, E450), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a aróma. Výrobok môže obsahovať stopy vajec, suchých orechov, sezamu a oxidu siričitého.
430g
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energia 1680 kJ / 402 kcalTuky
5,4 g, z toho
nasýtené mastné kyseliny 5,2 gSacharidy
83 g, z toho
cukry 51 gBielkoviny
3 gSoľ
0,7 g
Návod na použitie: Pripravte koláč: Do veľkej misy dajte zmes na koláč, vajcia a vodu a šľahajte ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Potom pridajte olej a krátko šľahajte. Cesto vložte do vymastenej tortovej formy (priemer 26 cm) vysypanej ryžovou múkou (ak nie ste celiatici, môžete formu vysypať bežnou múkou) a upečte. Teplotu a čas pečenia upravte podľa rúry (150 - 170 °C, 40 - 50 minút). Po upečení oddeľte okraj formy a nechajte koláč vychladnúť
ParametrePridať do porovnania
BIO
0
ZADARMO
1
COSMEBIO
0
Ecocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegánske
0
Vegetariánske
0
Demeter
0
GMO
0
Táto položka nebola doposiaľ diskutovaná. Ak chcete byť prvý, kliknite na tlačidlo Přidat příspěvek
Čokoládová torta bez lepku+ náplň 430g
Naposledy navštívené