Datľová pasta je ideálnym materiálom pre surovú kuchyňu. Ak potrebujete hmotu na výrobu koláčov, tyčiniek, guľôčok alebo akýchkoľvek raw pochúťok, potom je datľová pasta tou správnou ingredienciou. Každý, kto sa pokúšal vyrobiť kvalitnú pastu z datlí, vie, že bez výkonnej technológie to nie je možné. Má lahodnú chuť a zaujme vás aj samostatne.
Príklady použitia:
- prírodná náhrada rafinovaného cukru
- chutný v kombinácii so syrom
- rýchly zdroj energie
- hojne využívaný v kuchyni
- na sladenie dezertov, kaší alebo pudingov
Krajina pôvodu: Tunisko
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energia 1200 kJ / 284 kcal
Tuky <0,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny <0,01 g
Sacharidy 64,5 g
- z toho cukry 59,1 g
Vláknina 8,5 g
Bielkoviny 2,3 g
Soľ <0,01 g