www.zdravycukor.skobchod@zdravycukr.cz+420 603 313 957PODPORA: 9:00-16:00 
Slovak
Prihlásiť
Košík
je prázdny
GASTRO BALENIE
Najpredávanejšie
TIP VITA

Kód: 01-2016-5000
Latino penne rigate cestoviny | Penne 5000 g
Skladom
12.13 EUR
Kvalitné grécke semolinové cestoviny
TIP VITA

Kód: 01-1931-5000
Šošovka čierna BELUGA 5000g
Dočasně nedostupné
15.61 EUR
Čierna šošovica obsahuje veľké množstvo bielkovín.
TIP VITA

Kód: 01-1981-5000
Jasmínová ryža Thajsko celozrnná 5000g
Objednáno
11.7 EUR
Pravá thajská kvalita. Vône a chute
TIP VITA

Kód: 01-2014-5000
Cestoviny Latino hviezdičky | Stelle 5000 g
Skladom
12.13 EUR
Kvalitné grécke semolinové cestoviny
TIP VITA

Kód: 01-2012-5000
Cestoviny Latino mušličky | Conchigliette 5000 g
cca 10 dní
12.13 EUR
Kvalitné grécke semolinové cestoviny
TIP VITA

Kód: 01-2020-5000
Cestoviny Latino Linguine 5000 g
Na cestě
13 EUR
Ide o elipsovitý tvar cestovín. Je širšia ako špagety, približne 4 mm, ale nie taká široká ako fettuccine. Názov linguine znamená v taliančine "jazýčky".Linguine sa nazývajú aj trenette alebo bavette.Cestoviny určite patria do zdravej a vyváženej stravy, ale je potrebné dodržiavať niektoré zásady. Prvým z nich je, že by sa mali kupovať le
TIP VITA

Kód: 01-1988-5000
Ryža Arborio 5000g
Dočasně nedostupné
16.04 EUR
Arborio na prípravu legendárneho rizota alebo ryžových nákypov
TIP VITA

Kód: 01-2022-5000
Cestoviny Latino Tagliatelle 5000 g
Skladom
13 EUR
Tagliatelle a tagliolini (z talianskeho tagliare - "krájať ") sú cestovinové jedlá, ktoré sa tradične pripravujú v talianskych regiónoch Emilia-Romagna a Marche.Tagliatelle sú dlhé ploché rezance, ktoré sa podobajú na cestoviny fettuccine a sú široké 0,65 až 1 cm.Tagliatelle sa podávajú s rôznymi omáčkami, tradične najmä s bolonskou omáčk
TIP VITA

Kód: 01-1960-5000
Jáhly 5000 g
Skladom
10.83 EUR
Vajcia sú bezlepkovou potravinovou surovinou, ktorá sa vyrába lúpaním prosa. Vzniknú tak žlté guľôčky s priemerom približne jeden milimeter. Varené sa používajú v mnohých tradičných českých jedlách - napr. na prípravu jahelníka (sladkého a slaného), jahelnej kaše a jahelného sušeného mäsa. Majú vysokú výživovú hodnotu - obsahujú minerálne