Zavolajte nám
Alebo nám napíšte na
Chutí po orieškoch a vonia po obilí. Bulgur má vysokú nutričnú hodnotu, obsahuje vlákninu vitamíny a minerály (fosfor, železo, horčík) a len zanedbateľné množstvo tuku.
Bulgur si pripravovali už starovekí Babylončania, Chetiti a Židia. Jačmenný bulgur sa vyrába zo zŕn jačmeňa, ktoré sa najskôr očistí a predvarí, potom usuší a nakoniec naláme na menšie kúsky. Vďaka tejto úprave má dlhšiu trvanlivosť a je rýchlo uvarený.
Zloženie: predvarená nalámaná PŠENICA
Krajina pôvodu: Cyprus
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota 1448kJ/342kcal
Tuky 1,50 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,30g
Sacharidy 66,80 g
- z toho cukry 2,00g
Vláknina
Bielkoviny 10,60g
Soľ <0,01g