Návod na prípravu
Ľahká nadýchaná krémová náplň:
Do vyššej šľahacej nádoby nalejeme 150 ml studeného mlieka a prisypeme vrecko so zmesou. Všetko vyšľaháme pri najvyšších otáčkach (4 minúty) do hustého krému.
Tradičná maslová náplň:
Do vyšľahanej nadýchanej náplne pridáme 125 g zmäknutého masla a všetko ešte šľaháme približne 1-2 minúty do hladkého krému.
Pred servírovaním necháme vychladiť 1 hod v chladničke.
Náplň môžete pripraviť aj bez cukru. Náplňou môžete plniť torty, rôzne múčniky, rolády, rezy a pod.
Náplňou môžeme plniť torty, rôzne múčniky, rolády, rezy a pod. Pred servírovaním necháme vychladiť 1 hod v chladničke. Do náplne sa nemusí pridávať cukor.
Zloženie: Cukor, penotvorná zložka (glukózový sirup, rastlinné tuky: palmový plne stužený, kokosový plne stužený, emulgátory: estery mono-a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou, mliečne bielkoviny), modifikovaný kukuričný škrob, farbivo: karotény.
Priemerné nutričné hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1849 kj / 440 kcal
Tuky 14g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 70 g
- z toho cukry 51 g
Bielkoviny 7,1 g
Soľ 0.26 g