Jemná morská soľ sa získava prirodzeným odparovaním z krištáľovo čistej morskej vody v blízkosti mesta Margherita di Savoia v talianskom regióne Apúlia (predtým Apúlia), ktorý sa nachádza pod výbežkom "talianskej topánky". Takmer nedotknutá a nekontaminovaná pobrežná oblasť ponúka veľmi čistú, a preto veľmi cenenú morskú soľ. Proces jeho získavania kombinuje moderné aj tradičné technológie.
Jemná soľ sa odporúča na bežné solenie potravín.
Morská soľ nie je dodatočne jódovaná, je bohatá na minerály a neobsahuje žiadne ďalšie pridané látky.
Soľ obsahuje 200 mg horčíka, 30 mg draslíka, 3 mg jódu
Krajina pôvodu: Taliansko
Baleno: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energia 0 kJ/0 kcal
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Tuky 0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 99,2 g