Mliečna čokoláda vhodná na pečenie dezertov, zdobenie kaší alebo na chrumkanie bez výčitiek. Čokoláda obsahuje len sladidlo s nízkym obsahom uhlíkov, plnotučné mlieko a kakaové maslo. Použitá čokoláda je známa svojou vysokou kvalitou a nerozpúšťa sa.
Zloženie: sladidlo: maltitol, kakaové maslo, plnotučné MLIEKO, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor: slnečnicový lecitín, aróma
Krajina pôvodu: Maďarsko
Baleno: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energia 2183 kJ / 527 kcal
Tuky 41,3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 25,2 g
Sacharidy 46,2 g
- z toho cukry 7,3 g
- z toho polyoly: 37,9 g
Vláknina 2,6 g
Bielkoviny 6,6 g
Soľ 0,2 g