Jahody, ktoré si zachovávajú farbu, tvar a chuť čerstvých jahôd. Na sušenie mrazom sa vyberá len zrelé čerstvé ovocie bez pridania stabilizátorov alebo ochucovadiel.
vedeli ste to?
Možné použitia...
Čo je lyofilizované ovocie?
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia zmrazením. Ovocie sa najprv bleskovo zmrazí a potom sa suší pri nižšom tlaku, pri ktorom sa voda v ovocí zmení na paru a ovocie si zachová svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým výživovú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov, ktoré obsahuje čerstvé ovocie. Jednoducho všetko, čo je v čerstvom ovocí, nájdete aj v lyofilizovanom ovocí.
Krajina pôvodu: Španielsko
Lyofilizované: Česká republika
Balené: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energia 1609 kJ / 385 kcal
Tuky 0,4 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 89,3 g
- z toho cukry 77,0 g
Bielkoviny 5,7 g
Vláknina 13 g
Soľ 0,0 g