Maliny sú vynikajúce, jemné, chrumkavé a voňavé. Celé plody malín, ktoré boli po zbere ošetrené lyofilizáciou alebo mrazom. Ovocie sušené hlbokým mrazom za veľmi nízkeho tlaku si zachováva maximum vitamínov, minerálov a ďalších nutričných látok, navyše chutí a vonia ako čerstvé plody, takže si pôžitok z malín prevoňaných letným slnkom môžete dopriať po celý rok.
Možnosti použitia...
Čo je lyofilizované ovocie?
Lyofilizácia je proces sušenia ovocia mrazom. Ovocie je najskôr prudko zmrazené a následne sušené pri nižšom tlaku, kde sa voda z ovocia mení na paru a ovocie si tak zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí. Jednoducho všetko, čo ich v čerstvom ovocí nájdete aj v lyofilizovanom.
Krajina pôvodu: Taliansko
Balené: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 1300 kJ / 310 kcal
Tuky 2,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 34,0 g
- z toho cukry 34,0 g
Bielkoviny 9,0 g
Soľ 0,0 g