Nemusí sa máčať! Len uvaríme a za niekoľko minút servírujeme skvelú kašu alebo krémovú polievku.
Hrach je obľúbený pre svoju jednoduchú prípravu a príjemnú chuť. Hodí sa na prípravu kaší, pyré a hustých polievok. Hrach je veľmi sýty a výdatný, poskytuje bielkoviny vysokej kvality, má nízky glykemický index.
Zloženie: Hrach zelený lúpaný polený. Môže obsahovať stopy lepku.
Návod na prípravu: Lúpaný a polený hrach sa pred varením nemusí namáčať. Iba prepláchneme a varíme cca 30 minút do mäkka. Upravujeme potom rozmixovaním do požadovanej krémovej konzistencie.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20 ° C, bez priamych slnečných lúčov a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Výživové údaje v 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1429 kJ/ 338 kcal, tuky 1,8 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g), sacharidy 54,7 g (z toho cukry 0,0 g), vláknina 12,6 g, bielkoviny 19,5 g , soľ 0,02 g