Jemný BIO škrob kukuričný je čistý prírodný produkt, ktorý pomáha na zjemnenie ciest na torty a koláče, do dezertov a na nastavovanie krémov. Predlžuje trvanlivosť pečiva o niekoľko dní a pomáha zachovať jeho tvar. Používa sa aj na zahustenie omáčok, nakladanie mäsa a na zjemnenie jedál. Neutrálna chuť, ľahko sa rozpúšťa v studenej vode. Bezlepkový.
BIO kukuričný škrob je vyrobený z kukuričného škrobu získavaného z iba kvalitnej a biologicky pestovanej kukurice. Takáto kukurica je pestovaná bez použitia pesticídov, chemických hnojív a geneticky modifikovaných organizmov, čo je šetrné k nášmu zdraviu i prírode okolo nás.
Tento prírodný produkt je skutočne všestranným pomocníkom v kuchyni. Obľúbený je ako zahusťovadlo do polievok, omáčok, dezertov a ďalších jedál, na nastavovanie krémov a na nakladanie mäsa. Zahusťuje rýchlo a dodáva pokrmom hladkú a ľahkú konzistenciu. Môže byť použitý ako alternatíva klasickej múky alebo ako doplnok do pečiva, napr. na zjemnenie ciest na koláče či torty.
Použiť tento škrob je ľahké. Ideálna na zahustenie omáčok a polievok, na zjemnenie pokrmov, koláčov, tort, na prípravu náplní a dezertov.
Zloženie: Bio kukuričný škrob
Priemerné nutričné hodnoty v 100g
Energetická hodnota 1498 kj / 353 kcal
Tuky <0,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 87 g
- z toho cukry 0 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g