Kvapalina
Najpredávanejšie
-9%

Kód: i413_22-Z16048
Sójová omáčka premium tmavá 150ml
Skladem
3.5 EUR
3.2 EUR
> Tmavá sójová omáčka Premium sa vyrába z vybraných sójových bôbov tradičnou prírodnou metódou. Jeho bohatá sójová chuť a výrazná farba zvýraznia chuť a vzhľad mnohých jedál. Zloženie: voda, soľ, sója, cukor, pšenicaObsah: 150 ml Krajinapôvodu: Čína Výživové údaje na 100 ml:Energetická hodnota 631kj / 148kcalTuky0,5 g, z tohonasýtené mast

Kód: 05-01324.01
Ume ocot - prírodný 250 ml
Skladom
2 EUR
Pri výrobe (fermentácii) sliviek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su alebo umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa slivky nakladajú nevysušené, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska nemá nič spoločné s octom. Umeocet má slanú a kyslú chuť, a hoci má v názve slovo ocot, naše jedlo skôr osolí, ako okyslí. Obsahuje veľké množstvo minerálnych látok, enzýmov a vitamínov vo vstrebateľnej forme.
-11%

Kód: i413_22-Z13843
Organická sójová omáčka Sosa 300ml
Skladem
4.7 EUR
4.2 EUR
> Na dochutenie polievok, omáčok, zeleniny, mäsa, šalátov atď. Organická prírodne fermentovaná sójová omáčka bez pridaných chemikálií a farbív.Zloženie: voda, organická sója, organická pšenica, morská soľ, Aspergillus oryzae (koji)Obsah: 300 mlDovážané: z JaponskaNutričnéinformácie na 100 ml:Energia 383 kJ / 91 kcalTuky0,1 g, z tohonasýte
-9%

Kód: i413_22-Z13842
Organická sójová omáčka Sosa 175ml
Skladem
3.2 EUR
2.9 EUR
> Na dochutenie polievok, omáčok, zeleniny, mäsa, šalátov atď. Organická prírodne fermentovaná sójová omáčka bez pridaných chemikálií a farbív.Zloženie: voda, organická sója, organická pšenica, morská soľ, Aspergillus oryzae (koji)Obsah: 175 mlDovoz: z JaponskaNutričnéinformácie na 100 ml:Energia 383 kJ / 91 kcalTuky0,1 g, ztohonasýtené m

Kód: 08-71021B
Teriyaki marináda 165 ml
Skladom
1.7 EUR
Teriyaki marináda je tekuté korenie bez glutamanu, konzervačných látok, farbív a iných chemických prísad
-10%

Kód: i413_22-Z08889
Sójový ferment. om. 160ml
Skladem
2 EUR
1.8 EUR
Tekuté korenie. Na dochucovanie mäsa a ázijských jedál. Zloženie: voda, cukor, soľ, víno, prírodne fermentovaná sušená sójová omáčka 9% (sójové bôby, soľ), ocot, karamelizovaný sacharózový sirup, výťažok z kvasníc, prírodná aróma, výťažky z chilli a cesnaku, mletý zázvor. Môže obsahovať stopy vajec, mlieka, zeleru. Skladujte na suchom mie
-11%

Kód: i413_22-Z01961
Umeocet 700 ml
Pri výrobe (fermentácii) sliviek umeboshi vzniká ako odpadový produkt červená voda ume-su alebo umeocet. Pri modernom spôsobe výroby sa slivky nakladajú nevysušené, aby zostalo viac tekutiny. Z chemického hľadiska nemá nič spoločné s octom. Umeocet má slanú a kyslú chuť, a hoci má v názve slovo ocot, naše jedlo skôr osolí, ako okyslí. Obs
-11%

Kód: i413_22-Z01962
Umeocet special 300 ml
Skladem
5.3 EUR
4.7 EUR
Umeocet sa používa v kuchyni na dochutenie akéhokoľvek jedla (polievky, omáčky, strukoviny) a môže sa použiť aj do šalátov a dresingov. Kdekoľvek si zmyslíte. Umeocet má silné neutralizačné schopnosti, je to mierne slaný nápoj. Obsahuje veľké množstvo minerálov, enzýmov a vitamínov v dobre vstrebateľnej forme. Je vhodný pri nevoľnosti a b
-12%

Kód: i413_22-Z01912
Tamari - sójová omáčka 175 ml
Skladem
3.4 EUR
3 EUR
Tamari je tradičný japonský výrobok na dochucovanie jedál, bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Kvasí niekoľko mesiacov bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej kvasí prirodzeným spôsobom v
-10%

Kód: i413_22-Z01913
Tamari - sójová omáčka 300 ml
Skladem
5 EUR
4.5 EUR
Tamari na dochucovanie jedál bohatých na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Kvasí niekoľko mesiacov bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej kvasí prirodzeným spôsobom v drevených sudoch. Tamari vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe Misa z tekutiny, ktor
-10%

Kód: i413_22-Z01914
Tamari - sójová omáčka 700 ml
Tradičný japonský výrobok Tamari na dochucovanie jedál bohatý na kvalitné bielkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov a morskej soli. Kvasí niekoľko mesiacov bez regulácie teploty, potom sa lisuje a ďalej kvasí prirodzeným spôsobom v drevených sudoch. Tamari sa vyrába ako vedľajší produkt pri v