Lieskooriešková múka je jemne mletá z blanžírovaných, horúcim vzduchom pražených lieskových orechov. Dodá tak vašim pokrmom príjemnú chuť. Lieskové orechy sú bohaté na bielkoviny, nenasýtené mastné kyseliny a zdravé tuky. Múku je možné pridávať do cukrárskych výrobkov na zvýšenie obsahu zdravých tukov. Múka je vhodná ako pre bezlepkové pečenie, tak Low Carb alebo napríklad Keto.
Krajina pôvodu: Azerbajdžan
Balené: Česká Republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 2704 kJ / 646 kcal
Tuky 62,4 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 4,5 g
Sacharidy 17,6 g
- z toho cukry 4,9 g
Vláknina 9,4 g
Bielkoviny 15,0 g
Soľ 0,0 g