Zavolajte nám
Alebo nám napíšte na
Pohánkové krúpy sú najhrubšie mleté pohánkové zrná. Pohánka na výrobu pohánkovej krupice sa mechanicky lúpe. Toto spracovanie je šetrné a vedie k zachovaniu výživovej hodnoty pohánky. Pohánkové krúpy sú zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutínu . Pohánka je prirodzene bezlepková potravina, ktorá je zároveň ľahko stráviteľná. Pohánková krupica a jej použitie v kuchyni: Pohánková krupica úplne nahrádza hrubú pšeničnú múku alebo klasickú krupicu. Celiaci ho môžu použiť na prípravu detskej kaše, cesta na halušky, knedle, palacinky, dezerty a ďalšie.
Obsah: 400 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Dodávateľ Natural Jihlava JK s.r.o.