>
Nie je potrebné namáčať!
Stačí uvariť a za pár minút podávajte skvelú kašu alebo krémovú polievku. Hrášok je obľúbený pre svoju jednoduchú prípravu a príjemnú chuť. Je vhodný na prípravu kaší, pyré a hustých polievok. Hrášok je veľmi sýty a výdatný, poskytuje kvalitné bielkoviny a má nízky glykemický index.
Pokyny na prípravu: Hrášok sa pred varením nemusí namáčať. Stačí ich opláchnuť a variť približne 30 minút do mäkka. Upravte a potom rozmixujte na požadovanú krémovú konzistenciu.
Zloženie. Môže obsahovať stopy lepku.
Obsah: 500 gKrajina
pôvodu: Česká republikaNutričné
informácie na 100 g:
Energetická hodnota 1429 kJ/ 338 kcalTuky
1,8 g,
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 54,7 g,
z toho cukry 0 g
Bielkoviny 19,5 gVláknina
12,6 gSoľ
0,2 g