Kimči má nízky obsah kalórií, vysoký obsah vlákniny a živín. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, ako sú vitamín A, vitamín B1, vitamín B2 a vitamín C. Kimči je tiež bohaté na esenciálne aminokyseliny a minerály, ako je železo, vápnik a selén. Kimči má v sebe pôsobivé množstvo silných antioxidantov. Medzi najväčšie výhody patrí vysoký obsah probiotík vo forme baktérií Lactobacillus. Obsahuje množstvo zdraviu prospešných látok vrátane kapsaicínu, alicínu, chlorofylu, karotenoidov, flavonoidov a izotiokyanátov s nízkym obsahom tuku a cukru.... viac
8.04 EUR bez DPH
Skladom
9.25 EUR
ks
Vyberte si zvýhodnené balenie
Množstevné zľavy
Československý eshop
České objednávky ->> zdravycukr.cz | Slovenské objednávky ->> zdravycukor.sk
Doprava zadarmo
Objednaj nad 75 EUR dopravu máš zadarmo
Hand Made
Naše výrobky VITA sú ručne balené s láskou
Doručenie bez zbytočného zdržovania
Odosielame bežne druhý alebo nasledujúci deň
Popis a parametre
Diskusia

KIMCHI 1kg

Varovaniechladené výrobky je možné doručiť len osobným odberom, nie je možné ich zaslať prepravnou službou.

Kimči je jedným z kórejských národných jedál a odtiaľ sa vďaka svojim blahodarným účinkom na zdravie a vynikajúcej, ale nezvyčajnej chuti rozšírilo do celého sveta. Český výrobok Kimchi sa vyrába v Českej republike podľa pôvodných ázijských receptúr s malou obmenou, kde bola rybia omáčka používaná v Kórei nahradená pre európskeho zákazníka chutnejšou sójovou omáčkou.Výrobok je preto tiež plne vegánsky. Kimči sa najčastejšie vyberá ako príloha k šalátom, ale môže slúžiť aj ako vynikajúce predjedlo alebo prísada do polievok, dusených jedál,..atď. Odporúčaná denná dávka je približne 150 g.

České kimči sa vyrába fermentáciou týchto surovín: pekingská kapusta, mrkva, biela reďkovka Daikon, cibuľa, zázvor, cesnak, kórejské chilli Gochugaru, jablká, jarná cibuľka, ryžová múka, trstinový cukor, morská soľ a sójová omáčka.Výrobok je ručne vyrábaný a neobsahuje žiadne konzervačné látky ani stabilizátory. Konzerváciu kimči zabezpečuje fermentácia kyseliny mliečnej, ktorá vzniká počas kvasenia. České kimči stále prechádza miernou fermentáciou, a preto sa časom stáva kyslejším. V dôsledku prebiehajúcej fermentácie sa plastový obal výrobku často nafúkne. To však nemá vplyv na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu kimči.Niektorí zákazníci dokonca dávajú prednosť vyzretejšiemu kimči kvôli jeho kyslosti. Nízke pH a baktérie mliečneho kvasenia zabraňujú tvorbe nežiaducich baktérií a plesní. To znamená, že výrobok možno označiť za odolný. Zvyšujúca sa kyslosť by však mohla niektorých zákazníkov odradiť, a preto je stanovený dátum ukončenia platnosti.

Medzi hlavné výhody patria:

 

- priaznivé pre tráviaci systém vďaka vysokému obsahu probiotík

- udržiava zdravú črevnú mikroflóru

- zázvor, cesnak a chilli posilňujú našu imunitu. Pomáhajú v boji proti infekciám a sú cenné pri liečbe prechladnutia a chrípky

- znižuje celkový cholesterol v krvi a LDL cholesterol

- znižuje riziko srdcových ochorení vďaka selénu a alicínu

- baktérie laktobacilov v kimči rozširujú terapeutické účinky na rôzne kožné ochorenia

- podporuje chudnutie a znižuje pocit hladu vďaka vysokému obsahu vlákniny

- chráni pred starnutím vďaka prítomnosti antioxidantov a vitamínu C

Zloženie: pekingská kapusta 56 %, mrkva, biela reďkovka daikon, jablko, cibuľa, jarná cibuľka, sójová omáčka (voda, sója, pšenica, soľ), kórejské čili, ryžová múka, trstinový cukor, zázvor, cesnak, soľ.
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Skladujte pri teplote do 5 °C .
Hmotnosť: 1 kg
Krajina pôvodu: Česká republika

Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 134 kJ / 31,9 kcal.
Tuky - 0,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny - 0,1 g, sacharidy - 4,5 g, z toho cukry, vláknina - 2,0 g, bielkoviny - 1,58 g, soľ - 1,4 g.

Táto položka nebola doposiaľ diskutovaná. Ak chcete byť prvý, kliknite na tlačidlo Přidat příspěvek

KIMCHI 1kg

Email, na ktorý Vám príde odpoveď
Zadajte kontaktný telefón
Vaše prianie, aspoň 3 znakov
Sledovanie produktu
Zadajte podmienky a e-mail, na ktorý chcete poslať správu, keď sú tieto podmienky splnené
EUR
Naposledy navštívené
Čeština
cz
Slovak
sk