PICKLES 1 kg
PICKLES 1 kg
Varovaniechladené výrobky je možné doručiť len osobným odberom, nie je možné ich zaslať prepravnou službou.
České uhorky sa vyrábajú kvasením týchto surovín: bielej kapusty, červenej repy, bielej reďkovky Daikon, mrkvy, cibule, zeleru, štipky čerstvého chrenu a soli. Výrobok je ručne vyrábaný a neobsahuje žiadne konzervačné látky ani stabilizátory. Konzervovanie uhoriek zabezpečuje fermentácia kyseliny mliečnej, ktorá vzniká počas kvasenia. České uhorky stále prechádzajú miernym kvasením, a preto sa časom stávajú kyslejšími. V dôsledku prebiehajúcej fermentácie sa plastový obal výrobku často nafúkne. To však nemá vplyv na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu uhoriek.Niektorí zákazníci dokonca uprednostňujú vyzretejšie uhorky kvôli ich kyslosti. Nízke pH a baktérie mliečneho kvasenia zabraňujú tvorbe nežiaducich baktérií a plesní. To znamená, že výrobok možno označiť za odolný. Zvyšujúca sa kyslosť by však mohla niektorých zákazníkov odradiť, a preto je stanovený dátum ukončenia platnosti. Odporúčaná denná dávka je približne 150 g.
Zdravotné výhody:
Uhorky majú nízky obsah kalórií, vysoký obsah vlákniny a živín. Obsahuje veľké množstvo vitamínov.
Medzi najväčšie výhody patrí vysoký obsah probiotík vo forme baktérií Lactobacillus.
Medzi hlavné výhody patria:
- priaznivé pre tráviaci systém vďaka vysokému obsahu probiotík
- udržiava zdravú črevnú mikroflóru
- znižuje hladinu cholesterolu
- podporuje chudnutie a znižuje pocit hladu vďaka vysokému obsahu vlákniny
- chráni pred starnutím vďaka prítomnosti antioxidantov a vitamínu C
- detoxikácia organizmu
Zloženie: biela kapusta 43%, červená repa, biela reďkovka Daikon, zeler, cibuľa, mrkva, soľ, chren
Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani stabilizátory.
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Skladujte pri teplote do 5 °C .
Alergény: CELER
Hmotnosť: 1 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 93,4 kJ/22,3 kcal
tuky 0g
sacharidy 3,1 g
z toho cukry 1,16 g
vláknina 2,5 g
soľ 1,5 g
Táto položka nebola doposiaľ diskutovaná. Ak chcete byť prvý, kliknite na tlačidlo Přidat příspěvek