Bulgur tmavý 500g
Popis a parametre
Diskusia
Bulgur tmavý 500g
>
Návod na prípravu: Bulgur dôkladne prepláchnite, zalejte vriacou vodou (pomer 2:1, voda : bulgur), osoľte a pridajte kvapku oleja.dusíme 7 minút a necháme ďalších 20 minút odpočívať.
Zloženie: pšenica - stredne mletá.
Obsah: 500 gKrajina
pôvodu: TureckoNutričné
informácie na 100 g:
Energia 1512 kJ/ 360 kcalTuky
1,0 g,
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 78,1 g,
z toho cukry 0,0 g
Bielkoviny 12,5 gSoľ
0,0 g
Príloha s výraznou orechovou chuťou a ľahkou stráviteľnosťou
. So zeleninou na tanieri vytvárajú krásny farebný kontrast. Tmavý bulgur je predvarená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenica. Zrno sa očistí, uvarí, vysuší a rozdrví na menšie kúsky. V českej kuchyni sa bulgur používa do plniek, mäsových guliek, polievok alebo ako príloha k mäsu.Návod na prípravu: Bulgur dôkladne prepláchnite, zalejte vriacou vodou (pomer 2:1, voda : bulgur), osoľte a pridajte kvapku oleja.dusíme 7 minút a necháme ďalších 20 minút odpočívať.
Zloženie: pšenica - stredne mletá.
Obsah: 500 gKrajina
pôvodu: TureckoNutričné
informácie na 100 g:
Energia 1512 kJ/ 360 kcalTuky
1,0 g,
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 78,1 g,
z toho cukry 0,0 g
Bielkoviny 12,5 gSoľ
0,0 g
ParametrePridať do porovnania
BIO
0
ZADARMO
0
COSMEBIO
0
Ecocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegánske
0
Vegetariánske
0
Demeter
0
GMO
0
Táto položka nebola doposiaľ diskutovaná. Ak chcete byť prvý, kliknite na tlačidlo Přidat příspěvek
Bulgur tmavý 500g
Naposledy navštívené