Celozrnné cestoviny Cessi sa vyrábajú z celozrnnej pšenice, ktorá má nižší glykemický index ako štandardné pšeničné cestoviny a tiež pomalšie uvoľňuje energiu, čo vyvoláva pocit sýtosti.
Postup: Cestoviny vložte do osolenej vriacej vody (najlepšie 1 l na 100 g suchých cestovín) a za občasného miešania varte na miernom ohni 6 - 8 minút (v závislosti od tvaru cestovín).
Zloženie: celozrnná múka, pitná voda.
Poznámka pre alergikov : Alergény sú v zložení výrobku vyznačené tučným písmom. Môže obsahovať vajcia.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota | 1450 kJ / 346 kcal |
Tuky | 1,7 g |
- z ktorých sa nasýti | 0,6 g |
Sacharidy | 66,2 g |
- z toho cukry | 2,2 g |
Vlákno | 7,4 g |
Proteín | 11,9 g |
Soľ | < 0,04 g |