Kakaové maslo kôstky BIO 500g
Kakaové maslo kôstky BIO 500g
Kakaové maslo je tuhý rastlinný tuk, ktorý sa vyrába lisovaním rozdrvených pražených kakaových bôbov. Získava sa lisovaním v hydraulických lisoch, kde vyteká z rozdrvenej horniny a udržiava sa v pevnej forme. Zvyšné výlisky rozdrvte na kakaový prášok.
Kakaové maslo sa používa na výrobu čokoládových cukroviniek a používa sa v kozmetike a farmaceutických výrobkoch. Má jemnú čokoládovú chuť a vôňu.
Kakaové maslo je jedným z najstabilnejších tukov, pretože obsahuje vhodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a môže sa skladovať dva až päť rokov bez výraznej zmeny štruktúry. Okrem toho je vďaka svojej jemnej štruktúre, príjemnej vôni a zmäkčujúcemu charakteru vhodnou zložkou kozmetiky.
Krajina pôvodu: Peru
Baleno: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energia 3754 kJ / 898 kcal
Tuky 99,8 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 57 - 68,7 g
Sacharidy 0,0 g
- z toho cukry 0,0 g
Vláknina 0,0 g
Bielkoviny 0,0 g
Soľ - g
Táto položka nebola doposiaľ diskutovaná. Ak chcete byť prvý, kliknite na tlačidlo Přidat příspěvek